Prisca Visser

OVER MIJ

Ik ben opgegroeid in het bruisende Rotterdam, waar mijn liefde voor fotografie al op jonge leeftijd ontstond.

Met de opkomst van social media en het digitale tijdperk raakte ik steeds meer gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden die fotografie bood. Na wat omzwervingen besloot ik uiteindelijk mijn hart te volgen en me volledig toe te wijden aan dit vak.

Mijn grootste bron van inspiratie is de natuur en het buitenleven.

Ik heb een moestuin van maar liefst 300 vierkante meter, waar ik fruit en een weelderige pluktuin laat gedijen. In de zomer trek ik er graag op uit naar de Veluwe, waar mijn knusse boshuisje staat, om te genieten van de rust en schoonheid van het omringende landschap.

Wat mijn werk echt bijzonder maakt, is mijn vermogen om karakter naar voren te brengen. Of het nu gaat om fotoshoots voor magazines, bedrijven of jou, ik leg graag de essentie vast van datgene wat ik fotografeer. Mijn voorkeur gaat uit naar locaties die een sterke connectie hebben met de natuur. Dat kan van alles zijn: een weelderige moestuin, een betoverende pluktuin, een gezellig proeflokaal, een sfeervol restaurant, een charmante Airbnb, of de uitgestrektheid van zee, strand, bos en meren.

Samen met mijn echtgenoot en 2 katten woon ik in Ridderkerk. Voor mijn fotoshoots reis ik graag door het hele land, waarbij ik gebruik maak van het openbaar vervoer.

Ik nodig je van harte uit om mijn portfolio te verkennen en de wereld te zien door mijn lens. Of je nu een speciale gebeurtenis wilt vastleggen, de natuur in al haar pracht wilt ervaren, of gewoon nieuwsgierig bent naar mijn werk, ik sta klaar om jouw verhaal te vertellen met mijn beelden.

PUBLICATIES EN OPDRACHTGEVERS

VVV Biesboschlinie, Outdoor Dichtbij, Mountain Reporters, Buytenhout, Inside Rotterdam, ANWB, Wijnkoperij Platenburg.

Marie-Claire, Libelle, De Ondernemer, Eva Jinek, Linda.nl, Flair, AD, NOS, Metro, Trouw, Wearebossy.be, Smulweb Magazine,  Diverse dagbladen zoals oa Eindhovens Dagblad, Rotterdams Dagblad en Noord Hollands Dagblad.

Boeken: Theeroutes, Geen gedoe met personeel, Trouwen doe je zo!