ALGEMENE VOORWAARDEN

PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING

KVK 58118977 // BTW NL 153593738B01

PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING maakt gebruik van de algemene voorwaarden van Dupho, welke u hier kunt downloaden. Aanvullend vindt u hier onder de aanvullende voorwaarden welke specifiek gelden voor de diensten van PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING.

Offertes

Offertes zijn geheel vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.
De prijzen genoemd in offertes zijn tien dagen geldig.

Alle genoemde prijzen in offertes zijn exclusief wettelijke belastingen (BTW) binnen Nederland en eventuele reiskosten. Zowel de BTW als de reiskosten worden apart vermeld op in de offerte.

Nadat telefonisch of per mail is aangegeven dat men definitief van een offerte gebruik wenst te maken of nadat men de offerte getekend retour heeft gestuurd, wordt een offerte een overeenkomst en wordt de betreffende datum definitief in de agenda gezet en gereserveerd.

Levering fotomateriaal

De bewerkte foto’s worden in hoge resolutie, binnen twee weken na de shootdatum geleverd, tenzij anders is overeengekomen.

Locaties

Men is zelf verantwoordelijk voor het kiezen van de definitieve locatie voor de fotoshoot. PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING denkt uiteraard graag met je mee. Let er op om met een buitenlocatie een alternatief te zoeken bij slecht weer, indien je in dit geval buiten geen foto’s wenst te maken.

Foto’s en gebruik

  • Bij gebruik op social media PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING taggen in het bericht en/of foto (@priscavisser). Kortom, naamsvermelding.
  • Bij gebruik op een site naamsvermelding en/of link naar mijn site plaatsen.
  • Het is niet toegestaan om foto’s door te geven of verkopen aan andere partijen of personen.
  • Het is niet toegestaan om zonder overleg deze foto’s te bewerken of te gebruiken voor offline publicaties zoals flyers en magazines.
  • Foto’s mogen niet worden bewerkt of gecropped en dan online geplaatst.
  • Voor bedrijven gelden aanvullend de voorwaarden van Dupho.

Annuleren

Bij annulering of overmacht (bijvoorbeeld ziekte) van PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING wordt u zsm op de hoogte gesteld en heeft u het recht om het contract te ontbinden.

Eigendom Foto’s

Zie de algemene voorwaarden van Dupho waarvan PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING gebruik maakt.

PRISCA VISSER FOTOGRAFIE EN STORYTELLING blijft eigenaar van de door haar gemaakte foto’s en het is daarom niet toegestaan de fotobestanden aan derden te verstrekken/verkopen zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Bewaren bestanden

De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back up van de aangeleverde bestanden.

Betaling

Betaling na ontvangt van de factuur, binnen 2 weken na factuurdatum, tenzij anders vooraf is overeengekomen.