MENU

MATERNITY SHOOT

MOMENTEN OM NOOIT TE VERGETEN

Zwanger zijn is niet iets vanzelfsprekends en kan ondanks alle ongemakken ontzettend mooi zijn! Een fotoshoot kan een hele mooie herinnering zijn voor later.

Voorop staat dat jij je prettig voelt en je niet in allerlei poses moet zetten voor de ideale foto. Gewoon je vastleggen hoe je bent, dat is wat ik graag wil bereiken.


I take pictures of people, not pictures of poses.

Hoe gaat een maternity shoot precies in z'n werk..

.. en wat zijn de mogelijkheden?

DE SHOOT
Een zwangerschaps shoot is het prettigste als je rond de 31-32 weken zwanger bent. De buik is dan goed zichtbaar en je bent zelf nog mobiel genoeg om een shoot te doen. Het liefste fotografeer ik buiten in een mooi park of op het strand. Mocht je dit ongemakkelijk vinden dan kunnen we op zoek gaan naar een geschikte binnen locatie.

We kunnen de shoot invullen zoals jij het prettig vind. Een zogenaamde 'blote buik' foto hoeft helemaal niet, een eenvoudig wit t-shirt is al prachtig. Het draait erom dat jij je op je gemak voelt. Wijde truien en lange jurken kunnen ook simpel en elegant zijn.

TIJDSDUUR
Een shoot duurt ongeveer twee uur. Dit is echt lang zat. Je hebt tijd om tussendoor even op adem te komen en een andere outfit te kiezen. Geen gehaast, alles op een rustig tempo.

WAT ONTVANG JE?
Je ontvangt alle goed gelukte foto's op hoge resolutie met mijn signatuur nabewerking op hoge resolutie via WeTransfer. Dit zijn er minstens 50 stuks. Ik bewerk de foto’s na, zorg voor een mooie warme uitstraling en goede belichting. Ik retoucheer foto’s niet, ik werk geen wallen weg of strijk rimpels glad. Ik wil je zo puur en echt mogelijk vast leggen. Als je de foto's gebruikt vraag ik naamsvermelding.

KOSTEN
€200,- excl btw en ov reiskosten.