Zakelijke fotografie

Personal Branding Shoot

Ben jij veel tijd kwijt aan het maken van die perfecte selfie? Heb je een te kort aan duidelijke foto's van jezelf? Mis je goede beelden die je professioneel kunt gebruiken bij interviews?

Je hebt originele foto's nodig om jezelf toegankelijk te maken bij je publiek. Het liefste een grote beeldbank met veel afwisseling.

Ik neem dit voor je uit handen. Met deze shoot krijg je een serie unieke foto's waarbij perfectie geen streven is.

CLIËNTS

Unieke reportage voor vrouwelijke rolmodellen die zichzelf en hun kennis een podium willen geven.

lees verder

Business Storytelling

CLIËNTS

Beeldbank voor de brand owners waarmee jij imapct kunt maken en je bedrijf naar een hoger niveau tilt!

Denise heeft een webshop waar ze prachtige halfedelstenen en wierook verkoopt. Ze plaatst al een tijdje foto's op social media die ze met haar mobieltje maakt maar het heeft nog geen succes.

Herken je dit? Dan is deze shoot voor jou een goede keuze. Ik maak beelden die jouw product, zaak of label perfect doen uitkomen zodat je jouw volgers het gevoel en de stijl kunt bieden die je wilt.

Daardoor trek jij je ideale klant aan en gaan je verkopen stijgen! Verder heb je meer tijd om aan andere dingen te besteden.

lees verder

Editorial fotografie

De stad en de directe omgeving betrekken in de foto's. Het onvoorspelbare creatief gebruiken om unieke beelden te krijgen zoals voorbijgangers of voorwerpen op straat.

Contrasten uitvergroten, van een elegante danseres met de rauwheid van een bouwplaats. Dat is wat voor mij editorial fotografie is.

Het vertellen van een verhaal met beelden die de werkelijkheid een speciaal randje geven.

CLIËNTS

Magazines

Uitgevers

lees verder