MENU

PORTRET SHOOT

WAAR IS DEZE SHOOT HANDIG VOOR?

Foto’s zijn de eerste indruk die iemand van je krijgt als diegene op je website kijkt. Ook op social media zijn foto’s van jezelf niet meer weg te denken. Ik zorg voor foto's waar je ontspannen op staat. Authentiek, losjes en niet te geposeerd.

Je kutn deze shoot natuurlijk ook boeken als cadeautje voor jezelf!


Every picture has a story to tell. Let's start yours!

Vanaf de zomer van 2020 neem ik weer shoots aan, wel onder wat voorwaarden. Logisch natuurlijk, we moeten met z’n allen een goede route in zien te vinden in dit ‘nieuwe normaal’. Om jullie tegemoet te komen heb je nu de keuze uit een shoot van 2 uur voor €200,- excl btw of een shoot van 1 uur voor €100,- excl btw.

De grootste verandering is dat ik nog niet met het openbaar vervoer reis. Als je een shoot wilt doen zal je naar Ridderkerk moeten komen. Gelukkig zijn hier veel afwisselende en fotogenieke plekken. Kijk maar eens rond in mijn portfolio. Daar vind je shoots met een urban vibe, foto’s die in het veld zijn gemaakt en op een bosachtig terrein.

Bij verkoudheid of andere symptomen annuleren we kosteloos.

Hoe gaat een portret shoot precies in z'n werk..

.. en wat zijn de mogelijkheden?

1 UUR PORTRET SESSIE €100,- EXCL.
De shoot vind plaats in Ridderkerk, er zijn hier genoeg mooie plekken te vinden. De Donckse Velden zijn prachtig en ook erg rustig om te fotograferen. We fotograferen je lopend tussen het groen, zittend in het gras en er is zelfs een fijn bruggetje. Het gaat echt om jou in de foto's, geen props of extra's.

Wat ontvang je?
Minstens 25 foto's van jou op hoge resolutie met nabewerking via WeTransfer.

Waar moet je rekening mee houden?
We houden anderhalve meter afstand en de shoot vind altijd buiten plaats.
Bij slecht weer verzetten we.
Er zijn geen toiletten.

2 UUR PORTRET SESSIE €200,- EXCL
Ook hier geldt, alleen in de omgeving van Ridderkerk. Ik moet het aan kunnen lopen of fietsen. Maar geen paniek want Ridderkerk is mooier dan je denkt! Ik woon hier nu ruim 20 jaar en weet de fijne plekken wel te vinden voor je. Je kunt bij deze shoot bijv een laptop of andere props gebruiken voor je foto's.

Wat ontvang je?
Alle goed gelukte foto's op hoge resolutie met nabewerking via WeTransfer. Dit zijn er minstens 50 stuks.

Waar moet je rekening mee houden?
We houden anderhalve meter afstand en de shoot vind altijd buiten plaats.
Bij slecht weer verzetten we.
Er zijn geen toiletten. Als je een outfit wissel wilt doen moet je creatief zijn. Laagjes, een colbertje is gauw aan getrokken. Een lange rok is handig als je een broek eronder wilt verwisselen ;-)

DE SHOOT
Een portretshoot beginnen we op een plek waar we kunnen kennis maken. Op de foto gaan is en blijft spannend dus het is prettig als eerst even rustig kletsen. Dit kan bijv in een koffiezaakje. Na de kennismaking beginnen we op het gemak met de foto's zodat je ook aan de camera kunt wennen. Ik fotografeer het liefste buiten dus na de koffie gaan we de straat op of de natuur in.

FOTO'S
Jij staat centraal in de foto's. Dat is het belangrijkste. Maar je wilt misschien niet alleen maar foto's van jezelf hebben. Daarom kunnen we ook wat content foto's maken. De standaard dingen zoals je laptop en telefoon of wat straatbeelden. Plaatjes blijven mij mensen sneller hangen dan teksten dus denk goed na over wat je uit wilt stralen en wat bij je past.

In mijn portfolio vind je diverse voorbeelden van portret shoots.

TIJDSDUUR
Bij een normale portretshoot heb je meer dan genoeg aan twee uur. Tussendoor kan je even van outfit wisselen zodat je niet op alle foto's hetzelfde aan hebt.

WAT ONTVANG JE?
Je ontvangt alle goed gelukte foto's op hoge resolutie met nabewerking via WeTransfer. Dit zijn er minstens 50 stuks. Hoe harder we werken des te meer foto's is het resultaat. Onder het kopje 'fotografie' lees je alles over mijn manier en stijl van bewerken.

Deze foto's kan je gebruiken voor je site en social media. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik.

KOSTEN
€200,- excl BTW en mijn ov reiskosten voor een shoot van 2 uur.