Every picture has a story to tell. Let's start yours!

Portretshoot

Foto’s zijn de eerste indruk die iemand van je krijgt als hij of zij op je website kijkt. Op social media zijn foto’s van jezelf niet meer weg te denken. Je wilt er goed op staan maar toch ontspannen en als jezelf over komen. Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Wat voor mij het aller belangrijkste is is dat je echt jezelf terug ziet in de foto's. Dus als jij een rustig persoon bent wil ik je niet al springend en rennend op de foto hebben. Als jij juist een energiek persoon bent kan dit wel weer heel gaaf zijn om je op deze manier te laten zien aan de wereld!

Hoe gaat een shoot precies in z'n werk...
... en wat zijn de voorwaarden + investering?

Een portretshoot duurt ongeveer twee uur. We beginnen rustig zodat je kunt wennen aan mij en aan de camera. Vooraf hebben we al een locatie uitgezocht, bij buitenfotografie lopen we een kleine route. We proberen zo min mogelijk geposeerde foto’s te maken maar laten het over aan het moment. Een locatie kan een koffiezaak zijn, diergaarde, park of museum. Vraag wel altijd toestemming van tevoren aan de betreffende persoon om er te mogen fotograferen. Niet iedereen is hiervan gecharmeerd. Ik bewerk de foto’s na, zorg voor een mooie warme uitstraling en goede belichting. Ik retoucheer foto’s niet, ik werk geen wallen weg of strijk rimpels glad. Ik wil je zo puur en echt mogelijk vast leggen.

Deze shoot is ideaal voor zzp’ers!

Je ontvangt minstens 50 foto's met nabewerking op hoge resolutie via WeTransfer.

Deze kan je gebruiken voor je site en social media. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik. Dit kan op de socials dmv taggen, op je site wellicht klein in de footer.

Als je geboekt hebt ontvang je van mij een overeenkomst. Hierin vraag ik je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Lees deze vast rustig door.

INVESTERING
€200,- excl. BTW en reiskosten
PREV.

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Tijdens de mini-shoot zorgde Prisca ervoor dat ik mij snel op mijn gemak voelde en dat is ook zichtbaar op de foto's. Door haar relaxte aanpak en slimme suggesties is het gelukt om de ideeën die ik in mijn hoofd had nóg beter op beeld te krijgen. Zeker een aanrader!

EMMA GILL GRAPHICS

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Oog voor detail en het lijnenspel in haar foto's is waarom ik voor Prisca gekozen heb. Maar eigenlijk is het gewoon een cadeautje voor jezelf. Ze stelt je tijdens de shoot op je gemak en voelt feilloos aan wanneer je even 'hulp' nodig hebt of even wilt ontspannen. Ongedwongen en puur. Ik heb prachtige foto's ontvangen waar ik ontzettend blij mee ben. En ik vind het vreselijk om mijzelf op foto's te zien. Knap gedaan dus. Zo goed zelfs dat ik dit jaar nog een keer wil!
ELVIRA VISSER - KOERS 11

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Prisca is een onwijs lieve, leuke fotograaf. Flexibel en doet er alles aan om je te laten vergeten dat het een fotoshoot is. Niet poseren, wel goede tips. Fijne shoot gehad en onwijs blij met de foto's. Dank Prisca!
HATICE TEKIN - ANA DYLA

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Ik heb een fotoshoot met Prisca gedaan omdat haar stijl me aanspreekt: losjes en niet standaard. Ze stelt je tijdens de shoot echt op je gemak zodat je goede ontspannen foto’s krijgt in verschillende stijlen. Ze denkt mee over de locaties en poses zodat je je daar ook niet druk over hoeft te maken. Ik had de foto’s heel snel binnen zodat ik er meteen mee aan de slag kon. Heerlijk no nonsense mens!
SOPHIE SPIERENBURG - SOOF SUPPORT
NEXT
Wil je boeken of alleen wat vragen? Vul dan dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Boek nu alvast je najaarsshoot!

GET IN TOUCH

And so the adventure begins...

Nog meer inspiratie op doen voor je shoot?
Lees verder op mijn blog: