PORTRET SHOOT

WAAR IS DEZE SHOOT HANDIG VOOR?

Foto’s zijn de eerste indruk die iemand van je krijgt als hij of zij op je website kijkt. Ook op social media zijn foto’s van jezelf niet meer weg te denken. Je wilt er goed op staan maar toch ontspannen en toegankelijk over komen.

Handig dus voor je eigen onderneming maar je kunt deze shoot ook boeken als zwangerschapsshoot of gewoon voor jezelf.


Every picture has a story to tell. Let's start yours!

Hoe gaat een portret shoot precies in z'n werk..

.. en wat zijn de mogelijkheden?

DE SHOOT
Een portretshoot beginnen we op een plek waar we kunnen kennis maken. Op de foto gaan is en blijft spannend dus het is prettig als eerst even rustig kletsen. Dit kan bijv in een koffiezaakje. Na de kennismaking beginnen we op het gemak met de foto's zodat je ook aan de camera kunt wennen. Ik fotografeer het liefste buiten dus na de koffie gaan we de straat op of de natuur in.

FOTO'S
Jij staat centraal in de foto's. Dat is het belangrijkste. Maar je wilt misschien niet alleen maar foto's van jezelf hebben. Daarom kunnen we ook wat content foto's maken. De standaard dingen zoals je laptop en telefoon of wat straatbeelden. Plaatjes blijven mij mensen sneller hangen dan teksten dus denk goed na over wat je uit wilt stralen en wat bij je past.

In mijn portfolio vind je diverse voorbeelden van portret shoots.

TIJDSDUUR
Bij een normale portretshoot heb je meer dan genoeg aan twee uur. Tussendoor kan je even van outfit wisselen zodat je niet op alle foto's hetzelfde aan hebt.

WAT ONTVANG JE?
Je ontvangt alle goed gelukte foto's op hoge resolutie met nabewerking via WeTransfer. Dit zijn er minstens 50 stuks. Hoe harder we werken des te meer foto's is het resultaat. Onder het kopje 'fotografie' lees je alles over mijn manier en stijl van bewerken.

Deze foto's kan je gebruiken voor je site en social media. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik.

KOSTEN
€200,- excl BTW en mijn ov reiskosten voor een shoot van 2 uur.