Portret & Content shoot

De perfecte branding kit voor jouw onderneming.

Foto’s zijn de eerste indruk die iemand van je krijgt als hij of zij op je website kijkt. Op social media zijn foto’s van jezelf niet meer weg te denken. Je wilt er goed op staan maar toch ontspannen en als jezelf over komen. Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Wil je niet steeds je eigen gezicht terug zien op social media? Tijdens deze shoot kan je ook andere content laten maken voor je site en social media. De perfecte branding voor jouw onderneming dus! Een combinatie van portretfoto's en mooie beelden om af te wisselen. Alles in dezelfde stijl.

Hoe gaat een shoot precies in z'n werk...
... en wat zijn de mogelijkheden?

Een shoot duurt ongeveer twee uur. We beginnen rustig zodat je kunt wennen aan mij en aan de camera. Vooraf hebben we al een locatie uitgezocht, bij buitenfotografie lopen we een kleine route. We proberen zo min mogelijk geposeerde foto’s te maken maar laten het over aan het moment. Een locatie kan een koffiezaak in de stad zijn, het strand, park of een airbnb locatie.

Wat voor mij het aller belangrijkste is is dat je echt jezelf terug ziet in de foto’s. Dus als jij een rustig persoon bent wil ik je niet al springend en rennend op de foto hebben. Als jij juist een energiek persoon bent kan dit wel weer heel gaaf zijn om je op deze manier te laten zien aan de wereld. Ik bewerk de foto’s na, zorg voor een mooie warme uitstraling en goede belichting. Ik retoucheer foto’s niet, ik werk geen wallen weg of strijk rimpels glad. Ik wil je zo puur en echt mogelijk vast leggen.

Ik begrijp dat je niet steeds maar foto’s van jezelf wilt delen op social media. Daarom is dit een portret & content shoot. We maken foto’s van jou maar ook foto’s van andere dingen die betrekking hebben tot jouw bedrijf. Denk bij een herfstshoot aan vallende bladeren, kastanjes, een mok warme choco en wie weet kunnen we een knapperend haarvuurtje regelen!

Voorwaarden en investering..
€200,- excl. BTW en reiskosten
Je ontvangt minstens 50 foto's met nabewerking op hoge resolutie via WeTransfer. Deze kan je gebruiken voor je site en socials. Ik vraag naamsvermelding bij gebruik. Dit kan dmv taggen, op je site wellicht in de footer. Als je geboekt hebt ontvang je van mij een overeenkomst. Hierin vraag ik je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Lees deze vast door.


Every picture has a story to tell. Let's start yours!

Je investeert in foto’s daarom is het ook belangrijk dat je goed nadenkt en een plan maakt voor je shoot. Ga er eens voor zitten, wat wil je eigenlijk aan foto’s hebben? Verzamel voorbeelden op een Pinterest bord en deel deze met mij. Kijk eens in oude tijdschriften of laat je inspireren door de natuur.

VOORBEELD

Een kijkje in de keuken van jouw onderneming..

Zoek een locatie met een schitterende keuken. Wees creatief, via Airbnb kan je bijvoorbeeld al de mooiste locaties boeken zonder al teveel geld kwijt te zijn. Soms mag je gebruik maken van een koffiezaak of restaurant.

Regel producten zoals appels, bloem en melk. Zorg voor een schort en bakvorm. Misschien een oud kookboek?

Resultaat:
Foto's van jou terwijl je heerlijk staat te bakken in de keuken. Close-ups van de schaal met appels, een mok met dampende thee. Het mooie hieraan? Je hoeft niet eens een connectie met koken of bakken te hebben, de uitstraling van warmte en geborgenheid geeft vertrouwen aan jouw potentiële klant.

GAAN WE DIT AVONTUUR AAN?

Let's do this..

Nog meer inspiratie op doen voor je shoot?
Lees verder op mijn blog:
PREV.

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Tijdens de mini-shoot zorgde Prisca ervoor dat ik mij snel op mijn gemak voelde en dat is ook zichtbaar op de foto's. Door haar relaxte aanpak en slimme suggesties is het gelukt om de ideeën die ik in mijn hoofd had nóg beter op beeld te krijgen. Zeker een aanrader!

EMMA GILL GRAPHICS

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Oog voor detail en het lijnenspel in haar foto's is waarom ik voor Prisca gekozen heb. Maar eigenlijk is het gewoon een cadeautje voor jezelf. Ze stelt je tijdens de shoot op je gemak en voelt feilloos aan wanneer je even 'hulp' nodig hebt of even wilt ontspannen. Ongedwongen en puur. Ik heb prachtige foto's ontvangen waar ik ontzettend blij mee ben. En ik vind het vreselijk om mijzelf op foto's te zien. Knap gedaan dus. Zo goed zelfs dat ik dit jaar nog een keer wil!
ELVIRA VISSER - KOERS 11

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Prisca is een onwijs lieve, leuke fotograaf. Flexibel en doet er alles aan om je te laten vergeten dat het een fotoshoot is. Niet poseren, wel goede tips. Fijne shoot gehad en onwijs blij met de foto's. Dank Prisca!
HATICE TEKIN - ANA DYLA

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Ik heb een fotoshoot met Prisca gedaan omdat haar stijl me aanspreekt: losjes en niet standaard. Ze stelt je tijdens de shoot echt op je gemak zodat je goede ontspannen foto’s krijgt in verschillende stijlen. Ze denkt mee over de locaties en poses zodat je je daar ook niet druk over hoeft te maken. Ik had de foto’s heel snel binnen zodat ik er meteen mee aan de slag kon. Heerlijk no nonsense mens!
SOPHIE SPIERENBURG - SOOF SUPPORT
NEXT