Prisca Visser

Ondernemersportret

Ik breng jou en je vakmanschap in beeld!

Heb je foto’s nodig van jezelf of van je werk? Als je net zo van het buitenleven houdt als ik en een ontspannen aanpak waardeert, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leg graag vakmanschap vast, mensen die in hun moestuin werken of op een andere manier verbonden zijn met de natuur.

Wat kun je verwachten? Niet alleen mooie portretten van jezelf, maar een visueel verhaal dat jouw werk duidelijk uitbeeldt. De serie foto’s bevat sfeerbeelden en detail foto’s. Samen vormen ze een reportage die je op je best laat zien. Vaak zijn de onverwachte momenten die ik tussendoor vastleg, de betekenisvolste!

Als mijn stijl je aanspreekt en je wilt ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Samen bespreken we je wensen en ideeën, en creëren we een plan om te zien of we een goede match zijn. Als je nog steeds enthousiast bent, ontvang je van mij een voorstel met prijzen en praktische details. Na jouw goedkeuring plannen we de fotosessie en gaan we aan de slag!