Personal branding & Portret

Zonder foto’s geen goede branding voor je onderneming, dat is mijn motto. Wil jij ervoor zorgen dat je in het oog springt bij jouw doelgroep? Zoek je foto’s die niet alleen heel mooi maar ook een ontspannen look & feel hebben? Wil je graag een uitgebreide beeldbank zodat je lekker veel zichtbaar kunt zijn?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

3 uur

2 uur

Luxe

Regular

5 outfit wissels

Onbeperkt aantal HR beelden

Excl. €75,- reisvergoeding binnen NL

* Prijs excl btw:

3 outfit wissels

Min. 50 HR beelden

Excl. €75,- reisvergoeding binnen NL

* Prijs excl btw:

€375,-

€299,-

boeken

boeken

2 uur met locatie

Exclusive

3 outfit wissels

Min. 50 HR beelden

Excl. €75,- reisvergoeding binnen NL

* Prijzen excl btw:

€650,-

boeken

Veel gestelde vragen

waar vind de shoot plaats?

moet ik foto's uitzoeken?

Een daglichtstudio, mooie horeca locatie, een Airbnb of bij je thuis. You name it, alles is mogelijk. Bij het Exclusive pakket ontzorg ik je door een locatie voor je te zoeken en te boeken. De locatie huur is hierbij inbegrepen tot een bedrag van €250,-.

Nee, je hebt geen keuze stress. Je ontvangt namelijk alle goed gelukte foto's met mijn edit. Het minimale aantal vind je hierboven bij de pakketten. In het Luxe pakket is het aantal onbeperkt met een minimum van 50 stuks.

zijn er bijkomende kosten?

Moet ik vooraf betalen?

Mijn prijzen zijn exclusief mijn reiskosten! Ik reis met het openbaar vervoer door Nederland. Per shoot reken ik €75,- excl btw buiten Rotterdam. Fijn, zo weet jij precies wat het eindtarief wordt.

Mocht je extra tijd willen boeken dan kan dat uiteraard. Reken op €100,- excl per uur.

Alleen als je het Exclusive pakket boekt met een locatie huur erbij ontvang je een factuur voor een aanbetaling. Dit zal €350,- excl btw bedragen. De rest wordt, net als bij de andere shoots, achteraf gefactureerd.

moet ik naamsvermelding gebruiken?

Naamsvermelding kan ik waarderen, alleen bij publicatie bij derden is dit een verplichting. Dus op je eigen site en social media een tag, heel fijn! Ga je de foto's delen met een andere partij (bijv. magazine) dan zal deze wel mijn naam gaan vernoemen.