Privé fotografie

Love Stories

Zijn jullie al jaren samen? En de enige foto's die je hebt van jullie twee zijn wazige selfies? Of gaan jullie trouwen en willen jullie deze dag vast gelegd hebben?

Ik zorg ervoor dat het een rustige shoot is op een mooie locatie. Zoek de perfecte locatie voor jullie en help met alles wat jullie doen tijdens het fotograferen.

Het resultaat is een schitterende reportage die een blijvende herinnering is voor later.

CLIËNTS

Unieke reportage voor stellen die de liefde willen vieren door een blijvende herinnering te maken.

lees verder

Familie Stories

CLIËNTS

Foto's van jullie gezin voor in een album of aan de muur en een fijne herinnering om op terug te zien.

Dikke pret tijdens het pootje baden in de rivier. We hadden dat helemaal niet gepland maar toch liep het zo. En het leverde prachtige foto's op voor Jessica en Rob met hun kids!

Altijd al een gezinsshoot willen doen maar niet eerder tijd voor vrij gemaakt? Voor je het weet zijn de kinderen groot en uitgevlogen.

Nu is het de tijd om even dat uurtje voor de lens te staan!

lees verder

Portrait Stories

Altijd al mooie foto's van jezelf willen hebben zonder specifiek doel? Geen druk van social media of het gevoel dat de hele wereld meekijkt?

Je hebt iets te vieren, jijzelf namelijk. Je bent een sterke vrouw en hebt de afgelopen tijd hordes overwonnen. Waar je nu staat in het leven, dat wil je vastleggen.

Met deze portret shoot leg ik je vast zoals je bent. Puur, raw, je unieke zelf. Prachtig om te hebben en een fijne ervaring om op terug te kijken.

CLIËNTS

Een intieme shoot voor iedere vrouw op elk punt in haar leven. Hoogte of dieptes, het blijft een mijlpaal om op terug te zien.

lees verder