Een beeldbank voor de advocaat, marketeer, yoga lerares, tekstschrijfster, coach en diëtist. Kortom: voor alle ondernemers!

Inspirerende foto's van jou om je bedrijf te promoten.

Met een personal branding shoot maak ik beelden die niet alleen jou persoonlijkheid laten zien maar jouw klanten ook het gevoel geven dat ze je een beetje leren kennen. Het is belangrijk dat je met deze foto's kunt laten zien wie je bent en wat je uit wilt stralen.

Shoot locaties.

Hoe werkt het?

Je aanvraag

01.

Plaats je via de contact pagina. Samen bedenken we een concept en ik maak op Pinterest een moodboard voor je shoot. Als we een datum en plan hebben ontvang je van mij een overeenkomst.

Je shoot

02.

Begint rustig zodat je kunt wennen. Je kunt wisselen van outfit voor meer afwisseling. Ik help je met poses en klets gezellig met je. We hebben het moodboard achter de hand voor inspiratie.

Je foto's

03.

Krijg je binnen 2 weken aangeleverd via Wetransfer met mijn signatuur edit op hoge resolutie. Je ontvangt alle goed gelukte foto's en je kunt ze dan gaan gebruiken voor je site en socials. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik en mag je de foto's zelf niet bewerken.

jouw investering

Prijzen

Extra uur

2 uur sessie

1 uur sessie

- basic beeldbank

- 1 kledingwissel

- minstens 25 foto's

- geschikt voor ondernemers die alleen een aantal goede profielfoto's nodig hebben.

Prijs is inclusief mijn reiskosten.

Wil je langer shooten? Dat kan in overleg! Per uur reken ik €100,- excl btw extra. Dit is een prima uitbreiding op de uitgebreide beeldbank van de 2 uur sessie.

Prijs is inclusief mijn reiskosten

- uitgebreide beeldbank

- 3 kledingwissels

- minstens 50 foto's

- geschikt voor ondernemers die meer van zichzelf willen laten zien.

Prijs is inclusief mijn reiskosten

prijs

prijs

prijs

€250,- excl btw

€100,- excl btw

€150,- excl btw

€181,50 incl btw

€302,50 incl btw

€121,- incl btw

Boek nu je shoot!

Tijdens de shoot houden we rekening met de corona maatregelen. Alle shoots vinden in de openlucht plaats.

boeken

zij gingen je voor

Bekijk hier de stories van eerdere shoots

lieve woorden

Testimonials

“Een tweede fotoshoot bij Prisca gehad. Toch ook weer een beetje zenuwachtig. Worden de foto’s wel mooi. Sta ik er wel goed op. Hoe moet ik ga staan. Kom ik goed over. Prisca geeft je aanwijzing, weet wat ze doet en weet hoe ze je mooi op de foto krijgt. Ik volgde gewoon weer haar instructies en wauw wat zijn de foto’s gaaf geworden. Bovenverwachting! Eindelijk weer nieuwe prachtige foto’s voor de website en social media kanalen. Professionele foto’s zijn zo belangrijk voor je bedrijf, branding en uitstraling.

Ik raad Prisca van harte aan!⁠”

- Linda Zwanenburg

Artikelen & Guides

Geen idee wat je aantrekt tijdens je shoot? I got you! Op mijn blog staan meerdere handige artikelen die je op weg helpen met de voorbereiding. Zo zorgen we ervoor dat we het beste halen uit jouw investering!

bekijk alles

voorkom deze vijf veel gemaakte fouten.

handig stappenplan voor ter voorbereiding.

Jouw outfit guide voor de shoot.