Over mij.

Opgroeiend in Rotterdam ben ik al jong begonnen met fotograferen. Met de ontwikkelingen van social media en het digitale tijdperk kwamen er steeds meer mogelijkheden. Na wat omzwervingen koos ik er uiteindelijk voor om volledig voor de fotografie te gaan.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en het buitenleven. Zelf heb ik een moestuin van ruim 300 vierkante meter waar ik op een logische wijze groente, eetbare bloemen, fruit en een pluktuin kweek. In de zomer ben ik ook veel te vinden op de Veluwe waar mijn boshuisje staat.

Ik hou ervan om met mijn werk karakter naar voren te halen. Dat doe ik voor magazines, bedrijven en voor jou. Het liefste op een locatie die een connectie heeft met de natuur. Dat kan van alles zijn. Moestuin, pluktuin, proeflokaal, restaurant, airbnb, zee & strand of bos & meren.

Momenteel woon ik samen met mijn echtgenoot in Ridderkerk. Voor shoots reis ik (met het ov) door het hele land!

Marie-Claire, Libelle, De Ondernemer, Eva Jinek, Linda.nl, Flair, AD, NOS, Metro, Trouw, Wearebossy.be, Smulweb Magazine, Inside Rotterdam, Diverse dagbladen zoals oa Eindhovens Dagblad, Rotterdams Dagblad en Noord Hollands Dagblad.

Boeken: Theeroutes, Geen gedoe met personeel, Trouwen doe je zo!

Buytenhout, Inside Rotterdam, Proef bij Platenburg, Sanne Groot Koerkamp, Nicoline Smalbraak, Wijnkoperij Platenburg, ANWB, Duo for a Job, Burenservice, Adornpay, Marjan Heemskerk, Ambitieuze Meisjes

Clienten & Publicaties