"20 minutes shoot voor maar €99,- ex btw!"

herfst aanbieding

Over mij.

Opgroeiend in Rotterdam ben ik al jong begonnen met fotograferen. Met de ontwikkelingen van social media en het digitale tijdperk kwamen er steeds meer mogelijkheden. Na wat omzwervingen koos ik er uiteindelijk voor om volledig voor de fotografie te gaan.

Ik hou ervan om met mijn werk echte personen laten zien en fotografeer het liefste buiten. Door op straat of in een natuurgebied te werken creëer ik dynamische beelden.

Mijn inspiratie haal ik uit de sterke vrouwen die ik voor mijn lens heb, de schoonheid van de natuur en de chaos van de stad.

Momenteel woon ik samen met mijn echtgenoot in Ridderkerk. Werken doe ik voornamelijk in Rotterdam en de omliggende natuurgebieden rondom mijn woonplaats.

Marie-Claire, Libelle, De Ondernemer, Eva Jinek, Linda.nl, Flair, AD, NOS, Metro, Trouw, Wearebossy.be, Smulweb Magazine, Diverse dagbladen zoals oa Eindhovens Dagblad, Rotterdams Dagblad en Noord Hollands Dagblad.

Boeken: Theeroutes, Geen gedoe met personeel, Trouwen doe je zo!

Sanne Groot Koerkamp, Leonie van der Grinten, Nicoline Smalbraak, Adornpay, MEREL, Marjan Heemskerk, Ambitieuze Meisjes, ANWB

Clienten & Publicaties