Hey, leuk dat je hier bent, ik ben Prisca!

JE KUNT MIJ VINDEN..

... in een koffiezaakje, genietend van mijn latte met een croissantje. Of met camera en rugzak slenterend over straat in een drukke stad. Je komt mij eerder tegen in het bos op de Veluwe waar ons VW busje staat dan in een luxe hotel. Ik hou van avontuur en reizen maar vind het ook heerlijk om met een goed boek en onze twee katjes op de bank te kruipen.


The city is my playground, the forest my escape.

REIZEN.
Ik ben gek op reizen, puur alleen het onderweg zijn al vind ik fantastisch. Met de trein door het landschap razen, op zoek naar nieuwe bestemmingen.

THUIS.
Hoewel ik dus graag op reis ben vind ik het ook heerlijk om thuis te zijn. Dit is de plek waar ik veel achter mijn pc werk maar waar ik ook kan ontspannen. Het staat er vol met kamerplanten en stapels boeken. Ik ben dol op kerstlichtjes dus die hangen bij ons gewoon het hele jaar op.

BUITENLEVEN.
Vroeger gingen we iedere zomer met het hele gezin kamperen wat in die tijd nog veel meer off the grid was dan nu. Geen elektriciteit, stromend water of mobieltjes. Koken deden we op benzine of gas. Warm bleven we 's avonds bij een kampvuur. We bouwden hutten van afgewaaide takken en deden spoorzoekertje bij schemering. Hoewel ik ben opgegroeid in de stad voel ik mij het dichtst bij mijzelf als ik weer in het bos ben.

TRAVEL STORIES

SLOVENIË

BELGISCHE ARDENNEN

EGYPTE

" Let's go on adventure and keep your memoires forever.