Hey, leuk dat je hier bent, ik ben Prisca!

JE KUNT MIJ VINDEN..

... in een koffiezaakje, genietend van mijn latte met een croissantje. Of met camera en rugzak slenterend over straat in een drukke stad. Je komt mij eerder tegen in het bos op de Veluwe waar ons VW busje staat dan in een luxe hotel. Ik hou van avontuur en reizen maar vind het ook heerlijk om met een goed boek en onze twee katjes op de bank te kruipen.


The city is my playground, the forest my escape.

Waar sta ik voor...

Ik vind body positivity ontzettend belangrijk. Je foto's photoshop ik dus niet, ik maak je niet slanker en ik werk ook geen rimpels weg. Je bent vele malen mooier als je er op staat zoals je bent. Zonder wazige filters.

Ik vind het veeeel toffer om je te fotograferen als je in de lach schiet om een flauw grapje. Of als ik jullie bruiloft vastleg, het moment dat je die traan weg moet vegen. Want dat zijn de momenten die ECHT zijn. Waarop je jezelf bent, authentiek. Dat is veel waardevoller dan stijf geposeerde foto's, geloof mij maar.

Je bent niet zomaar een klant voor mij, ik wil je leren kennen. Als je iemand zoekt die snel een paar plaatjes van je schiet ben je bij mij niet aan het juiste adres en hè, dat is prima! Zoek je iemand waar je een band mee krijgt, die meer als een vriendin aanvoelt op je bruiloft dan zit je hier goed!

Ik fotografeer uit de losse pols en maak geen gebruik van statieven, dit zorgt ervoor dat ik heel snel kan werken. Mijn foto's hebben een warme honingkleurige gloed die heel herkenbaar is.

QUESTION

Waarom reis je met het openbaar vervoer?

ANSWER

Goeie! In tegenstelling wat velen denken heb ik wel degelijk mijn rijbewijs. Ik kan alleen tijdens het rijden geen overzicht bewaren, ik ben dus echt een gevaar op de weg. Daarom reis ik met de trein, bus, tram of metro. Stuk veiliger voor iedereen ;-)

QUESTION

Wat als er slecht weer voorspeld wordt voor onze buitenshoot?

ANSWER

Ik hou buienradar altijd goed in de gaten. Als ik echt verwacht dat het geen doen is zal ik je hierover benaderen en desnoods de shoot verzetten. No worries, ik heb net zo min als jij zin om in de gietende regen te gaan staan.

QUESTION

Heb je huisdieren?

ANSWER

Jazeker, we hebben twee katjes. Noortje van zeven jaar en de kleine Simba die 1 jaar oud is.

QUESTION

Waar kan ik je voor wakker maken?

ANSWER

Eigengemaakte pasta Carbonara! Met extra knoflook ;-)

QUESTION

Welke apparatuur gebruik je?

ANSWER

Mijn camera's zijn van het merk Nikon. Harde schijven van Lacie en voor het filmen maak ik gebruik van DJI apparatuur.

01

Darling, don't be like the rest of them.

PUUR EN UNIEK

We leven in een wereld die zich voor een groot deel online afspeelt. De posts op Instagram moeten perfect zijn. Foto's worden tot in de details glad gephotoshopt. In dit artikel leg ik uit waarom ik hier niet aan mee doe en ik geen Photoshop toe pas.

Vul alvast zoveel mogelijk info over jou en je ideeën voor de shoot hieronder in. Hoe meer info hoe beter. Bijvoorbeeld waar je wilt shooten, aan welke periode je denkt en wat voor sfeer je wilt. Bij event aanvragen graag alvast de datum doorgeven! Dat maakt het voor mij makkelijker om een beeld te vormen voor de shoot.

VOLG JE MIJ AL OP SOCIAL MEDIA?