Hey, leuk dat je hier bent, ik ben Prisca!
JE KUNT MIJ VINDEN..
... in een koffiezaakje, genietend van mijn latte met een croissantje. Of met camera en rugzak slenterend over straat in een drukke stad. Je komt mij eerder tegen in het bos op de Veluwe waar ons VW busje staat dan in een luxe hotel. Ik hou van avontuur en reizen maar vind het ook heerlijk om met een goed boek en onze twee katjes op de bank te kruipen.


The city is my playground, the forest my escape.

Waar sta ik voor...

Ik vind body positivity ontzettend belangrijk. Je foto's photoshop ik dus niet, ik maak je niet slanker en ik werk ook geen rimpels weg. Je bent vele malen mooier als je er op staat zoals je bent. Zonder wazige filters.

Ik vind het veeeel toffer om je te fotograferen als je in de lach schiet om een flauw grapje. Of als ik jullie bruiloft vastleg, het moment dat je die traan weg moet vegen. Want dat zijn de momenten die ECHT zijn. Waarop je jezelf bent, authentiek. Dat is veel waardevoller dan stijf geposeerde foto's, geloof mij maar.

Je bent niet zomaar een klant voor mij, ik wil je leren kennen. Als je iemand zoekt die snel een paar plaatjes van je schiet ben je bij mij niet aan het juiste adres en hè, dat is prima! Zoek je iemand waar je een band mee krijgt, die meer als een vriendin aanvoelt op je bruiloft dan zit je hier goed!

Ik fotografeer uit de losse pols en maak geen gebruik van statieven, dit zorgt ervoor dat ik heel snel kan werken. Mijn foto's hebben een warme honingkleurige gloed die heel herkenbaar is.

QUESTION

Waarom reis je met het openbaar vervoer?

ANSWER

Goeie! In tegenstelling wat velen denken heb ik wel degelijk mijn rijbewijs. Ik kan alleen tijdens het rijden geen overzicht bewaren, ik ben dus echt een gevaar op de weg. Daarom reis ik met de trein, bus, tram of metro. Stuk veiliger voor iederen ;-)

QUESTION

Heb je huisdieren?

ANSWER

Jazeker, we hebben twee katjes. Noortje van zes jaar en de kleine Simba die net 1 jaar oud is.

QUESTION

Waar kan ik je voor wakker maken?

ANSWER

Eigengemaakte pasta Carbonara! Ik eet dat tegenwoordig bijna iedere week.

QUESTION

Welke apparatuur gebruik je?

ANSWER

Mijn camera's zijn van het merk Nikon. Harde schijven van Lacie en voor het filmen maak ik gebruik van DJI apparatuur.

01
PREV.

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Prisca is een topfotograaf. Ze stelt je gerust, ze heeft humor en dat zie je terug in authentieke pure foto's. De reacties op mijn foto is bijna altijd "dit ben echt jij".
Anneliek van der Heijden - B Connected

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Ik was van te voren best zenuwachtig maar het was ene ontspannen shoot! Prisca denkt echt enorm mee over het gewenste resultaat en had toffe suggesties. Daardoor heb ik nu prachtige foto's waar ik zelf ook echt trots op ben. Op naar de volgende shoot.
Annemieke Tissink - Puurst

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Ik wilde professionele foto's voor mijn website. Na vele porfolio's doorgekeken te hebben kwam ik via via bij Prisca. Ik had geen betere keuze kunnen maken! Ze was snel in reageren, gaf van tevoren goede tips en tijdens de shoot stelde ze mij op m'n gemak. Want zo'n eerste shoot is best even gek. Prisca werkt super fijn, komt met leuke spontane ideeën, denkt mee voor je bedrijf en met verschillende outfits en locaties heb ik nu een fijne beeldbank opgebouwd.
Michelle van Zwieten- Wereldmatch
NEXT
YOU ARE GOLDEN
Darling, don't be like the rest of them!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Vul dit formulier in en je hoort zo snel mogelijk van mij.