Over mij.

Opgroeiend in Rotterdam ben ik al jong begonnen met fotograferen. Met de ontwikkelingen van social media en het digitale tijdperk kwamen er steeds meer mogelijkheden. Na wat omzwervingen koos ik er uiteindelijk voor om volledig voor de fotografie te gaan.

Ik hou ervan om met mijn werk de echte persoon en karakter te laten zien. Ik fotografeer bij iemand thuis, op een mooie locatie of buiten. Door kleine acties terug te laten komen in de foto's creëer ik dynamische beelden.

Mijn inspiratie haal ik uit de sterke vrouwen die ik voor mijn lens heb, de schoonheid van de natuur en de chaos van de stad.

Momenteel woon ik samen met mijn echtgenoot in Ridderkerk. Voor shoots reis ik door het hele land maar als je het mij vraagt werk ik het allerliefste in mijn geboortestad Rotterdam.

Marie-Claire, Libelle, De Ondernemer, Eva Jinek, Linda.nl, Flair, AD, NOS, Metro, Trouw, Wearebossy.be, Smulweb Magazine, Diverse dagbladen zoals oa Eindhovens Dagblad, Rotterdams Dagblad en Noord Hollands Dagblad.

Boeken: Theeroutes, Geen gedoe met personeel, Trouwen doe je zo!

Sanne Groot Koerkamp, Wijnkoperij Platenburg, Duo for a Job, Leonie van der Grinten, Nicoline Smalbraak, Burenservice, Adornpay, Marjan Heemskerk, Ambitieuze Meisjes, ANWB

Clienten & Publicaties