Every picture has a story to tell. Let's start yours!

Mini shoot

Ben jij een startende ondernemer en heb je nog niet zo'n groot budget om te investeren in een portretshoot? Heb je toch een aantal goede foto's nodig voor je site? Of wil je gewoon een paar goede portretfoto's voor LinkedIn of andere social media? Dan is een Mini Shoot een handige uitkomst voor jou.

Een Mini Shoot shoot duurt dertig minuten en je ontvangt achteraf 10 foto's met mijn signatuur nabewerking op hoge resolutie. Deze kan je gebruiken voor je website, social media profielfoto's of voor andere doeleinden.

De eerste editie was in Rotterdam en binnen een week uitverkocht, zo tof! Omdat jullie zo enthousiast zijn heb ik een nieuwe datum en locatie, vrijdag 13 september in Maastricht.

Dit zal in samenwerking zijn met Kiki Bakker. Kiki is eigenaresse van de Bovenkamer in Maastricht, een fijne vergaderlocatie in hartje centrum. Mijn keuze voor Maastricht was niet zo heel moeilijk. Ieder hoekje van de stad is mooi, authentiek en bruist. We hebben voor een shoot van dertig minuten dus genoeg keuze uit mooie stekjes.

Je ontvangt 10 foto’s. Hierbij zit sowieso 1 goede portretfoto die je kunt gebruiken als profielfoto op je site. Verder een paar foto’s waar je helemaal op staat, zit op een bankje of dat je loopt.

We spreken af binnen in de Bovenkamer aan de Koestraat. Ik heb ieder half uur iemand gepland staan voor een shoot dus zorg dat je op tijd bent. Nadat we elkaar begroet hebben zullen we naar buiten lopen om daar de foto’s te maken. Er zijn genoeg bankjes, mooie muren en schaduwrijke plekken te vinden. 

De shoots zullen geheel buiten plaatsvinden, we zijn dus wel weersafhankelijk. Bij slecht weer annuleer ik de hele dag en hoef je uiteraard niets te betalen. Ik zal dit ruim op tijd aangeven zodat je niet voor niets deze kant uit komt.

Een Mini Shoot duurt dertig minuten en je ontvangt achteraf 10 foto's met mijn nabewerking op hoge resolutie.

De volgende editie is in Maastricht op vrijdag 13 september!

INVESTERING
€50,- excl btw.
Vrijdag 13 september 2019
Limburg, Maastricht

De Bovenkamer aan de Koestraat

In hartje centrum van Maastricht vind je de vergaderruimte De Bovenkamer. Dit wordt gerund door Kiki Bakker die dan ook onze gastvrouw is van deze dag! Het is een huiselijke en knusse vergaderruimte, ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast over deze plek zullen zijn als ik.

Er zijn toiletten aanwezig.

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de Q-Park 'O.L Vrouweparking'. Parkeren is zowel in Q-Park als buiten op straat betaald. Hou hier rekening mee.

Reis je net als ik met het ov? Het is ongeveer een goed kwartier lopen vanaf station Maastricht.

Je kunt je spullen tijdens het shooten achter laten in De Bovenkamer. Er zijn geen kluisjes aanwezig maar Kiki zal binnen blijven terwijl wij buiten gaan shooten.

Belangrijke info

Je ontvangt 10 foto’s met mijn signatuur nabewerking via WeTransfer op hoge resolutie. Deze kan je gebruiken voor je site en social media.

Ik bewerk de foto’s na, zorg voor een mooie warme uitstraling en goede belichting. Ik retoucheer foto’s niet, ik werk geen wallen weg of strijk rimpels glad. Ik wil je zo puur en echt mogelijk vast leggen.

Als je geboekt heb ontvang je per mail van mij een overeenkomst. Hierin staan de gemaakte afspraken en vraag ik je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze alsjeblieft alvast rustig door. Heel belangrijk.

Ik vraag naamsvermelding bij gebruik en de foto's mogen na aanlevering niet meer bewerkt worden. De overeenkomst ontvang ik weer van jou retour per mail. Ingevuld, ondertekend en met de juiste cirkels aangevinkt.

Omdat dit een shoot van dertig minuten is is er geen mogelijk tot het wisselen van outfit. Ook het gebruik van props zoals laptops, telefoons, notitieboekjes en dergelijke wil ik beperken tot het minimum.

Ben je enthousiast maar is dit nog net te weinig tijd of te beperkt aan mogelijkheden? Check dan eens of een portretshoot van 2 uur wat voor jou is!

VRIJDAG 13 SEPTEMBER MAASTRICHT

10:00 - 10:30 uur beschikbaar

10:30 - 11:00 uur vol

11:00 - 11:30 uur beschikbaar

11:30 - 12:00 uur beschikbaar

12:00 - 12:30 uur vol

13:30 - 14:00 uur beschikbaar

14:00 - 14:30 uur beschikbaar

14:30 - 15:00 uur beschikbaar

15:00 - 15:30 uur beschikbaar

15:30 - 16:00 uur beschikbaar

Geef je voorkeur van tijdvak aan bij je aanmelding.

Vol = Vol

Ben jij erbij op 13 september?

DE BOVENKAMER
Kiki zal je welkom heten, je jas aannemen en koffie of thee voor je klaarzetten. Het is voor jou direct een mooie gelegenheid om wat te netwerken met andere deelnemers en natuurlijk rond te kijken in De Bovenkamer zelf!

Let erop dat je wel op tijd bent voor de shoot, nuttig dus je koffie ruim op tijd voor je shoot of geniet ervan na je sessie.

MINI SHOOT BOEKEN?

Geef dan aan welk tijdvak je voorkeur heeft..