Every picture has a story to tell. Let's start yours!

Mini shoot

Ben jij een startende ondernemer en heb je nog niet zo'n groot budget om te investeren in een portretshoot? Heb je toch een aantal goede foto's nodig voor je site? Of wil je gewoon een paar goede portretfoto's voor LinkedIn of andere social media? Dan is een Mini Shoot een handige uitkomst voor jou.

Een Mini Shoot shoot duurt dertig minuten en je ontvangt achteraf 10 foto's met mijn signatuur nabewerking op hoge resolutie. Deze kan je gebruiken voor je website, social media profielfoto's of voor andere doeleinden.

De eerste editie vind plaats in mijn geboortestad Rotterdam! Mijn keuze is gevallen op de Kop van Zuid bij de Foodhallen. Ik voel mijzelf hier prettig en ik weet zeker dat jullie het ook een fijne plek zullen vinden. De locatie ademt een New York vibe. Het kan er best druk zijn met mensen die van de cruiseschepen afkomen. Je foto’s zullen dus een stadse sfeer hebben met misschien wat langs wandelende mensen erop. Dit kan extra tof zijn voor degene onder ons die een bedrijf hebben wat zich veel met mensen bezig houd.  We spreken af in de koffiecorner van De Foodhallen. Ik heb ieder half uur iemand gepland staan voor een shoot dus zorg dat je op tijd bent. Nadat we elkaar begroet hebben zullen we naar buiten lopen om daar de foto’s te maken. Er zijn genoeg bankjes, mooie muren en schaduwrijke plekken te vinden.  Je ontvangt achteraf 10 foto’s. Hierbij zit sowieso 1 goede portretfoto die je kunt gebruiken als profielfoto op je site. Verder een paar foto’s waar je helemaal op staat, zit op een bankje of dat je loopt. De shoots zullen geheel buiten plaatsvinden, we zijn dus wel weersafhankelijk. Bij slecht weer annuleer ik de hele dag en hoef je uiteraard niets te betalen. Ik zal dit ruim op tijd aangeven zodat je niet voor niets deze kant uit komt.

Een Mini Shoot duurt dertig minuten en je ontvangt achteraf 10 foto's met mijn nabewerking op hoge resolutie.

De eerstvolgende datum is maandag 22 juli 2019 in Rotterdam! Scroll verder voor beschikbare tijden.

INVESTERING
€50,- excl btw.
Maandag 22 juli 2019
Rotterdam Kop van Zuid

Foodhallen, ingang hoek Wilhelminakade en Statendam.

Op de hoek van de Foodhallen bevind zich een koffiecorner. Je kunt deze bereiken door direct de ingang vanaf de straat te nemen of door de schuifdeuren te lopen vanuit de Foodhallen. Hier kan je op mij wachten, waarschijnlijk ben ik nog aan het fotograferen met degene die voor je is dus de kans is groot dat je mij buiten al ziet.

Er zijn toiletten aanwezig.

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de Q-Park 'De Rotterdam'. Parkeren is zowel in Q-Park als buiten op straat betaald. Hou hier rekening mee.

Reis je net als ik met het ov? Dan kan je met de tram of metro uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf hier is het nog een paar minuutjes lopen naar de locatie. Tram 23 vanaf Rotterdam CS.

Je kunt wat spullen eventueel achterlaten in de koffiecorner maar het is wel een risico. Hou je belangrijke dingen bij je in een tasje, deze leg je met het fotograferen even terzijde. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Belangrijke info

Je ontvangt 10 foto’s met mijn signatuur nabewerking via WeTransfer op hoge resolutie. Deze kan je gebruiken voor je site en social media.

Ik bewerk de foto’s na, zorg voor een mooie warme uitstraling en goede belichting. Ik retoucheer foto’s niet, ik werk geen wallen weg of strijk rimpels glad. Ik wil je zo puur en echt mogelijk vast leggen.

Als je geboekt heb ontvang je per mail van mij een overeenkomst. Hierin staan de gemaakte afspraken en vraag ik je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze alsjeblieft alvast rustig door. Heel belangrijk.

Ik vraag naamsvermelding bij gebruik en de foto's mogen na aanlevering niet meer bewerkt worden. De overeenkomst ontvang ik weer van jou retour per mail. Ingevuld, ondertekend en met de juiste cirkels aangevinkt.

Omdat dit een shoot van dertig minuten is is er geen mogelijk tot het wisselen van outfit. Ook het gebruik van props zoals laptops, telefoons, notitieboekjes en dergelijke wil ik beperken tot het minimum.

Ben je enthousiast maar is dit nog net te weinig tijd of te beperkt aan mogelijkheden? Check dan eens of een portretshoot van 2 uur wat voor jou is!

MAANDAG 22 JULI ROTTERDAM

10:30 - 11:00 uur vol

11:00 - 11:30 uur vol

11:30 - 12:00 uur vol

12:00 - 12:30 uur vol

13:30 - 14:00 uur vol

14:00 - 14:30 uur vol

14:30 - 15:00 uur vol

15:00 - 15:30 uur vol

15:30 - 16:00 uur vol

Geef je voorkeur van tijdvak aan bij je aanmelding.

Vol = Vol

Ben jij erbij op 22 juli?

INTRODUCTIE SPECIAL
Omdat dit de eerste keer is dat ik dit organiseer trakteer ik jou op een kop koffie of thee bij deze shoot. Je kunt deze bestellen bij de koffiecorner in de Foodhallen en deze op mijn reking laten plaatsen. Men is hiervan op de hoogte.

Let erop dat je wel op tijd bent voor de shoot, nuttig dus je koffie ruim op tijd voor je shoot of geniet ervan na je sessie.

MINI SHOOT BOEKEN?

Geef dan aan welk tijdvak je voorkeur heeft..