Meet the stylist, Bernadette van Wijlen.

Team work makes the dream work is vast wel een bekende uitspraak voor je. Bijna dagelijks krijg ik mails of appjes van vrouwen met de vraag wat ze aan kunnen doen tijdens de shoot. Hele inhouds foto’s van kledingkasten komen voorbij. De struggle is real. Want wees eerlijk, de outfits bepalen voor een groot deel ook de uitstraling van de beelden.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een stylist die mij in mijn werk kan ondersteunen. Ik kan als fotograaf zeker tips geven over je kleding maar je outfit compleet stylen laat ik liever over aan een professional. En die heb ik gevonden in Bernadette!

Bernadette heeft ruime ervaring in het stylen specifiek voor fotoshoots. Ik vond zelf de klik in haar kleurgebruik. Veel warme tinten, hier en daar een gewaagde print. Ze denk mee aan het hele concept. Wat past bij je. Wat sluit aan bij je verhaal en de locatie die we uitgezocht hebben voor de shoot.

Naar wens kan ze ongeveer drie outfits voor je samenstellen. Kleding die je zelf misschien niet zo snel zou aanschaffen maar die wel perfect bij je passen. Colbert, broekpak, glamour jurk of tuinbroek. Ze zoekt er naar wens accesoires bij. In overleg is ze aanwezig bij de shoot en draagt zorg voor de kleding zodat jij er geen omkijken naar hebt. Bernadette kan een kleine omkleedtent voor je meenemen waar je kunt wisselen van outfit. Mocht je een bepaald item mooi vinden dan ben je in de gelegenheid om deze aan te schaffen!

Je boekt Bernadette buiten mij om maar we werken wel nauw samen. Meer informatie en boeken kan via haar website www. bernadettevanwijlen.com.