THE YURT PROJECT

Voor the Yurt Project ging ik met mijn camera op pad naar de Veluwe. Degene die mij al een tijdje langer volgen weten dat deze bossen speciaal zijn voor mij. Naast het drukke stadsleven is dit 1 van de plekken waar ik het meeste kan ontspannen.

Ik wilde er een echt verhaal van maken voor Hanna, de eigenaresse van deze yurts. Op deze locatie staan drie yurts die allen te boeken zijn voor overnachtingen. We begonnen met het brengen van schoon linnengoed. Daarna werd het bed opgemaakt voor de nieuwe gasten die zouden komen. Heerlijk frisse, knisperende lakens en warme dekens waar je zo onder wilt duiken. We haalden water bij de pomp die in het bos te vinden is. Want de yurts staan afgelegen, er is geen stroom, waterleiding of gas aansluiting.

Er werd hout gehakt en het vuur opgestookt zodat er een heerlijke warmte hangt in de yurt. Nog even een kleine check op het dak of alles goed vast zit. Daarna maakten we een korte wandeling in de omgeving, zie je hoe mooi groen het zelfs in de winter is?

Dit is een schitterend voorbeeld geworden van Business Storytelling. De foto’s vertellen een verhaal. Het verhaal van de yurts, het buitenleven en Hanna met haar trouwe viervoeter Pip die niet van haar zijde wijkt.

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur gerust vrijblijvend een mailtje!

Nieuwsgierig geworden naar de yurts? Je kunt hier boeken: www.theyurtproject.nl