MENU

SOPHIE SPIERENBURG

Heerlijk deze zomerse dagen! Ook op de dag van de shoot met Sophie schijnt de zon, er is een matige wind die perfect is om een beetje flow in de foto’s te brengen. We starten lekker vroeg, voor tienen ‘s morgens. De enige mensen die we tegen komen zijn twee glazenwassers.

Sophie helpt met haar bedrijf Soof Support bedrijven een echte verbinding te maken met hun klanten. Omdat ze content en social media specialist is laten we dit altijd wel terug komen in onze shoots. De telefoon staat er meerdere keren op bijvoorbeeld. Sophie gebruikt de foto’s veel voor Instagram dus hebben we een afwisseling met close-up portretten en foto’s die van veraf genomen zijn. De foto’s met het nette jasje zijn voor LinkedIn.

“Voor goede foto’s heb je niet alleen een fotograaf nodig die goed is in haar vak. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt. Alleen zo krijg je authentieke foto’s. En dat is nou net waar de kracht van Prisca ligt. Haar ontspannen aanpak helpt je los te komen. Soms heb je niet eens in de gaten dat ze weer een plaatje heeft geschoten. En dat zijn de beste foto’s!”

~ Sophie Spierenburg – Soof Support