OP AVONTUUR MET SKOOTRA

Wie net zoals mij houdt van avontuur, wind in je haren en het buitenleven gaat hier enthousiast van worden! Skootra is een gloednieuw concept van Yuri en Leonie. Je huurt bij hun een scooter en kunt hier dagjes mee weg of zelfs een weekend trip maken! Dan heb ik het niet over de eerste en beste saaie scooter. Nee, deze Honda Zoomers zijn van zichzelf al stoer door het profiel en dikke banden. Daarbij komt dat ze speciaal voor de outdoor op maat zijn gemaakt. Er zijn koffers aan bevestigd die je open kunt klappen en direct als keukentje kunt gebruiken. Er is opbergruimte voor een tent en het meegeleverde opklaptafeltje past precies achterop.
Reizen zal dit jaar anders zijn dan we gewend zijn en dit is zo’n mooi alternatief voor een verre vliegreis! Make the journey count. Genieten van de reis zelf, terug naar de basis. Ik voelde mij enorm vereerd toen ik de aanvraag kreeg voor deze shoot. En holymoly, dit past zo enorm bij mij.
 
De dag van de shoot was warm en er kwam een bui overdrijven. Maar dat maakte allemaal niets uit want bij de scooters is regenkleding inbegrepen. We hebben er een prachtig verhaal in foto’s van kunnen maken, storytelling on point. Door het zien van deze beelden krijg je toch direct de kriebels om op pad te gaan?!
Alle informatie met betrekking tot het huren en de verschillende opties vind je op hun website, www.skootra.nl