Mijn moestuin

In het begin van 2022 kreeg ik de beschikking over een ruime volkstuin van meer dan 300m². Deze tuin was oorspronkelijk een grote klei-akker met alleen een schuurtje en een paar fruitstruiken. Vastbesloten om er iets moois van te maken, plaatste ik een grote kas zodat ik veel gewassen kon voorzaaien in de lente. Met hard werken en toewijding heb ik de tuin omgetoverd tot een bloeiend paradijs.

Nu is de tuin verdeeld in verschillende bedden en zit hij vol leven. Kikkers, hazen en grote sprinkhanen hebben er hun thuis gevonden. Het is een plek waar de natuur tot bloei komt en waar ik dagelijks van de oogst geniet. Ik pluk kilo’s tomaten, courgettes en bonen van allerlei soorten en maten. Ook kan ik elke dag mijn eigen boeket samenstellen met prachtige dahlia’s, rozen en cosmea.

Terwijl de winter nadert, staan er al spruiten, boerenkool en prei klaar om geoogst te worden. Het is geweldig om te zien hoe de tuin verandert met de seizoenen. Ik nodig je uit om mee te genieten van de overvloedige oogst en de schoonheid van mijn volkstuin.