Kim en ik hebben al eerder samengewerkt met sfeerfoto’s voor haar bedrijf. Ze is interieurstylist en gebruikt mijn natuurfoto’s voor haar styling en kleurencombi’s. Nu was het dan tijd voor een personal branding shoot. Gelukkig hadden we heerlijk weer. De locatie is een plek aan een riviertje waar een steiger is, wandelpaden maar ook een gedeelte waar je wat meer het groen in kunt. Om te laten zien wat ze voor werk doet hebben we er spullen in verwerkt die ze gebruikt. Kwasten, behangrollen, schrijfblok, kleurenwaaiers en stofstalen. Er zitten ook duidelijke portretfoto’s bij die Kim kan gebruiken voor haar profielfoto’s.

Fun fact. Tijdens het fotograferen hadden we haar trolley en wat losse spullen langs de kant van het pad laten liggen. Het zag er waarschijnlijk nogal chaotisch en verdacht uit want toen we terug kwamen was er een lichte paniek onder voorbijgangers ontstaan. Gelukkig konden we ze geruststellen dat er echt geen vreemde situatie was en voorkomen dat de politie gealarmeerd werd. Anyway, goede leer voor de volgende keer om spullen iets netter weg te leggen 😉

 

Recensie:

Hoi Prisca,

Super bedankt voor je foto’s, ik ben er echt heel blij mee.

Er is heel veel keuze, dus dat komt helemaal goed voor de site en alle socials!
Ik vond het echt ontzettend tof en het lijkt mij leuk om nog eens een shoot te plannen voor als ik weer nieuwe foto’s nodig heb….

 

Meer weten over Kim? Volg haar op Instagram