GLAMOUR

Toen Elvira en ik in gesprek raakten op instagram was het al snel duidelijk dat we helemaal op 1 lijn zaten. Heerlijk is dat, dat de ander maar een half woordje nodig heeft om je idee te begrijpen. Elvira’s hele branding draait om high end. Je ziet dit zelfs terug in de kleuren op haar site, diepzwart met goud. Champagne en hoge hakken worden niet geschuwd.

De Cover Shoot met Elvira is dus overduidelijk high-end en luxe geworden. Drie schitterende jurken vormen het middelpunt. Eentje met lovertjes, een chique met een prachtige schouderpartij en een exemplaar met tule en parels. Die laatste is stiekem mijn favoriet geworden omdat we hier zoveel mee konden. Hij had net even een ‘brutalere’ look dan de 2 andere jurken. Samen met de locatie en het geweldige acteer/poseer werk van Elvira is dit een topper van een shoot geworden.

Je ziet hierbij heel goed dat het, zeker bij een Cover Shoot, belangrijk is om aandacht te schenken aan het hele plaatje. Ook een outfit kan een shoot maken of breken.

 

Meer weten over Elvira en haar aanbod? Je vind haar op Instagram!