FAMILIE KLOMP

De bomen beginnen langzaam te kleuren toen we deze shoot begin oktober hadden in een prachtig mooi veld. Er staan nog silhouetten van Wilde Peen als een herinnering aan de warme zomerdagen. De bruine tinten geven een mooi contrast met de blauwe kleuren van de outfits.
 
Tijn en Anne hebben een dochter van twee jaar, Roos en een pasgeboren zoontje van bijna drie maanden oud, de kleine Siem. Omdat de tijd zo snel gaat en ze amper foto’s hebben van het hele gezin compleet wilden ze graag een shoot die niet te geposeerd was maar lekker losjes. Interactie, spelen en een beetje gek doen met papa.
 
We deden verstoppertje, Roos kon al tot tien tellen! We keken naar de molen en de ganzen die al over komen vliegen in een V vorm. Het poppenmandje met de pop Bobby was mee en moest natuurlijk ook op de foto. Bellenblazen bleek ook weer een goede afleiding en zorgde voor heerlijke foto’s. Tussendoor kreeg Siem nog even een flesje en toen het wat kouder werd een warme omslagdoek om zich heen. Een heerlijk uurtje buiten, een mooie herinnering en mooie foto’s!

"Always remember, you are loved"