MENU

BURENSERVICE

Burenservice is een organisatie die werkt vanuit Hattem, vlakbij Zwolle. Ouderen, mensen die slechter ter been zijn of mensen die zich eenzaam voelen kunnen lid worden van Burenservice. Voor een klein bedrag kan je dan een boeking doen voor hulp of bijstand.

Het is een warm en fijn gezelschap, de mensen die aangesloten zijn bij Burenservice. Ze bieden niet alleen hulp bij bijvoorbeeld het invullen van papierwerk maar komen ook gerust langs om samen te koken of een puzzeltje te doen.

Om meer zichtbaarheid te krijgen heeft eigenaresse Monique een Business Storytelling shoot bij mij geboekt. We wilden heel graag de connectie en de warmte vastleggen tussen de helpers en hulpbehoevenden. Op een stormachtige maandagmiddag verzamelde het hele team en de twee bejaarden zich in de serre bij Monique. Het licht was prachtig, buiten waaide het maar binnen brandde de openhaard. Op een rustige manier hebben we zoveel mogelijk settings gecreƫerd zonder het geposeerd te laten zijn. Samen soep koken, fijn praten in een knus hoekje. Het invullen van papierwerk, samen een puzzel doen, lekker een stuk wandelen in het bos. En vooral niet te vergeten, hulp bij het werken met een laptop of telefoon. Aflsuitend maakten we nog een aantal portretten van Monique zelf.