MENU

Benieuwd naar mijn manier van fotograferen?

scroll down

Fotografie

MIJN PASSIE WERD MIJN WERK

Mijn eerste echte camera kreeg ik zo rond mijn tiende, een afdankertje van mijn moeder. Een zwaar geval met een extra tasje voor de filmrolletjes. In mijn tienerjaren werd deze vervangen voor wegwerpcamera's die veel handzamer waren. Fotografie bleef een rode lijn in mijn leven.

In 2013 begon ik als zelfstandig ondernemer.


De natuur en het buitenleven is voor mij erg belangrijk. Dit zie je terug in al mijn fotografie.

Mijn manier van werken.

PHOTOSHOP.
Ik vind body positivity ontzettend belangrijk. Je foto's photoshop ik dus niet, ik maak je niet slanker en ik werk ook geen rimpels weg. Je bent vele malen mooier als je er op staat zoals je bent. Zonder strak getrokken uiterlijk.

AUTHENTIEK.
Ik vind het veeeel toffer om je te fotograferen als je in de lach schiet om een flauw grapje. Of als ik jullie bruiloft vastleg, het moment dat je die traan weg moet vegen. Want dat zijn de momenten die ECHT zijn. Waarop je jezelf bent, authentiek. Dat is veel waardevoller dan stijf geposeerde foto's, geloof mij maar.

VERHAAL.
Met mijn fotografie vertel ik verhalen. Een couple shoot van jullie tweetjes is veel bijzonderder op een plek die veel voor jullie betekent dan dat we alleen op zoek gaan naar iets fotogenieks. Voor ondernemers geldt hetzelfde. Werk je als bloemist? Schort voor en haar in een staart, we maken er geen stockfoto's van. What you see is what you get.

NATUUR.
Een deel van de mensen die iets bij mij boeken werkt in of met de natuur of heeft er op een andere manier een connectie mee. Dit is wat ik het liefste doe en waar mijn hart ligt. Je ziet altijd wel een stukje natuur terug in mijn foto's.

CONNECTIE.
Je bent niet zomaar een klant voor mij, ik wil je leren kennen. Als je iemand zoekt die snel een paar plaatjes van je schiet ben je bij mij niet aan het juiste adres en hè, dat is prima! Zoek je iemand waar je een band mee krijgt, die meer als een vriendin aanvoelt op je bruiloft dan zit je hier goed!

TECHNIEK.
Ik fotografeer uit de losse pols en maak geen gebruik van statieven, dit zorgt ervoor dat ik heel snel kan werken. Mijn foto's hebben een warme honingkleurige gloed die heel herkenbaar is. Ik zet gevoel boven techniek. Er kan dus beweging of onscherptes in de foto's zitten. Dit zorgt voor levendige foto's.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Hier vind je per shoot categorie meer informatie.

Staat jouw idee er niet tussen? Stuur mij gerust een berichtje!