MENU

Lever je foto’s RAW of onbewerkt aan? Nee, al mijn foto’s krijgen mijn signatuur bewerking.

Hoe snel kan ik de foto’s verwachten? Mijn uiterste aanleverdatum is binnen twee weken na de shoot. Over het algemeen is dat iets sneller.

Hoelang ben je fotograaf?  Ik ben in 2013 begonnen als zelfstandig ondernemer. Fotograferen doe ik zelf al veel langer.

Kan je mij photoshoppen? Nee, ik werk geen oneffenheden weg. Ik geloof dat mijn foto’s je een stukje zelfvertrouwen kunnen geven en dat werkt niet als ik je bewerk in de foto’s.

Kan ik een shoot verzetten? Dat kan, mits je een goede reden heb. Mijn agenda is vrij strak ingepland. Als er last minute iets gecanceld wordt betekend dat voor mij dat ik die dag niet zo snel meer een shoot kan plannen.

Hoeveel beelden lever je aan? Ik stuur alle goed gelukte foto’s door. Bij iedere shoot geef ik aan hoeveel foto’s je teminste kunt verwachten. Alleen de foto’s die niet scherp zijn of waar je net even niet lekker op staat verwijder ik.

Wat moet ik aan tijdens een fotoshoot? Ik schreef dit artikel voor je om je op weg te helpen. Je kunt mij altijd mailen om extra advies.

Wat als er slecht weer voorspeld wordt voor onze buitenshoot? Ik hou buienradar altijd goed in de gaten. Als ik echt verwacht dat het geen doen is zal ik je hierover benaderen en desnoods de shoot verzetten. No worries, ik heb net zo min als jij zin om in de gietende regen te gaan staan.

Bied je kortingen aan? Nope. Voor startende ondernemers komt er binnenkort een goedkopere shoot online te staan.