FAMILY SHOOT

De dagelijkse dingen die zo onbenullig lijken maar zoveel waarde en liefde bevatten. Zoals een familie picknick in de achtertuin op een zonnige zondagmiddag. Spelende kinderen bij de sloot met een schepnet, zoekend naar kikkertjes en kleine visjes.

Hoe mooi is het om deze momentjes met een gouden randje vast te laten leggen voor later?


De mooiste herinneringen vastgelegd voor later.

Laat je familie avonturen vastleggen..

... op een ontspannen en relaxte manier.

Ik zorg ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, van jong tot oud. Het allerleukste is als jullie gewoon familie dingen doen, dat kan zijn een picknick maar ook een spelletjes middag of een ochtend wandeling aan het strand. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en haalt de druk van ‘perfecte’ foto’s maken weg. Ik loop gewoon met jullie mee en leg deze mooie momentjes vast. 

Je ontvangt minstens 75 foto's met mijn signatuur nabewerking op hoge resolutie via WeTransfer.

Je kunt de foto's gebruiken voor in het plakboek, aan de muur of een mooie lijst. Zodra je de foto's online plaatst vraag ik naamsvermelding.

Als je geboekt hebt ontvang je van mij een overeenkomst. Hierin vraag ik je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Lees deze vast rustig door.

INVESTERING

€225,- EXCL. BTW EN REISKOSTEN

Vul bij je aanvraag alvast zoveel mogelijk info over jou en je ideeën voor de shoot in. Dat maakt het voor mij makkelijker om een beeld te vormen voor de shoot. De door jou ingevulde data is afhankelijk van beschikbaarheid in mijn agenda. Dringende vragen of last minute boekingen kunnen telefonisch of via Whatsapp gesteld worden. Tijdens shoots en als ik onderweg ben ben ik slecht bereikbaar. Mijn telefoon nummer is 06-48554942, email adres: visser.prisca@gmail.com.

BOEK NU JE WINTERSHOOT!