MENU

FALL ADVENTURE WITH STEPHAN & MELLE

  /  
8 december 2019

Stephan en Melle zijn voor mij het eerste koppel waarmee ik een coupleshoot doe. Op de dag zelf is het koud buiten, zo’n drie graden boven nul maar het is in ieder geval droog! Lucky us. We hebben als locatie de heide en het bos waar Stephan en Melle getrouwd zijn. Voor hun een bijzondere en emotionele plek.

In mijn zak zit een spiekbriefje met een heus shoot plan. Zodra we beginnen weet ik dat ik dat hele briefje niet nodig ga hebben. Melle en Stephan hebben een sterke band en hun liefde is zo intiem dat ze amper sturing nodig hebben. Ze gaan op een hele natuurlijke manier met elkaar om. Er zijn dingen die ik als fotograaf niet kan plannen, emotie, een traan of een lach. Ze waren er allemaal. 

Dank aan Stephan en Melle voor hun vertrouwen in mij om deze shoot samen te mogen doen en voor de chocolademelk 😉

Lijkt het jou leuk om een coupleshoot te boeken? Stuur mij dan een berichtje!