Don't miss the power of the moment.

Event fotografie

Of je nou een borrel, wijnproeverij, groot festival of personeelsuitje organiseert. Je wilt dit vastgelegd hebben. Spontane foto’s hebben mijn voorkeur en is dan ook mijn sterkste punt. Net even die omhelzing vastleggen tijdens een bruiloft of die handshake tijdens een netwerkavond.

FEATURED STORY:

Wat zijn de mogelijkheden?
Een overzichtje

Tijdens het event loop ik rond maar zorg ervoor dat ik niet teveel op val. Wil je ergens de nadruk opleggen, bijvoorbeeld een sponsor van je event? Geef dit goed aan! In principe is er heel veel mogelijk, zolang je het voorafgaand aan het event maar duidelijk aangeeft. Ik ben flexibel en denk graag met je mee.

Jullie ontvangen alle foto's die goed gelukt zijn met mijn signatuur nabewerking op hoge resolutie via WeTransfer. Dit zijn er minstens 100 stuks. Jullie kunnen deze gebruiken voor website, social media, banners, flyers, noem maar op.

Wel vraag ik (waar mogelijk) naamsvermelding bij gebruik. Dit kan op social media dmv taggen, op de site wellicht klein in de footer. De foto's mogen niet nabewerkt worden. Als je hier vragen over hebt stel ze gerust via de email.

Investering
€350,- per dagdeel excl BTW en ov reiskosten

Dagdeel is 4 uur

ochtend / middag / avond
Wil je wat vragen of direct boeken? Vul dan dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Wist je dat ik ook bruiloften fotografeer? Vraag meer info aan!

GET IN TOUCH

And so the adventure begins...