Content pakket 'Downtown'

Downtown

Ben jij op zoek naar een beeldbank voor social media en je site? Met dit content pakket maak je een goede start! Deze foto's zijn extra leuk als je al eens een personal branding shoot bij mij gedaan hebt. Het onderwerp van deze foto's is 'the big city'. Vijfentwintig foto's met oa stadsbeelden, krantje, koffie en wat sieraden.

10 foto's zijn zwart wit, 15 in kleur.

Het zijn allemaal portrait formaat foto's. Je kunt ze gebruiken voor je website en social media. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik, net als bij al mijn andere foto's. Je mag ze recht bijsnijden voor een banner of om in een instagram post te passen. De foto's mogen niet meer nabewerkt worden (denk aan oa een filter erover). Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden. Als je de foto's besteld ontvang je van mij een betaallink via de email. Nadat het bedrag door jou voldaan is krijg je een WeTransfer link per mail. Ook ontvang je een bewijs van aankoop, overeenkomst en de voorwaarden als bijlage.

€25,- incl btw

6 6

Bestellen:

Vul de info zo volledig mogelijk in. Mocht je je adres op het facuur willen vul deze dan ook in op het formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een betaallink voor het bedrag incl btw van dit content pakket naar jouw keuze.