MENU

WEDDING STORIES

BRUIDSFOTOGRAFIE

Iedere bruiloft is uniek en qua foto’s zijn er zoveel mogelijkheden. Samen maken we een plan voor jullie dag. Fotomoment? Dat kan al heel kort zijn. Veel leuker is het om een verhaal te maken met mijn foto's van jullie dag. Een reportage van alle speciale momenten.

Van het aankleden van de bruid tot aan de laatste dans..


I take pictures of people, not pictures of poses.

Hoe gaat bruidsfotografie in z'n werk..

.. en wat zijn de mogelijkheden?

REPORTAGE
Ik vind het het moosite om echt jullie hele dag vast te leggen. Zo heb ik ook de momentjes die jullie net niet zien op de foto, een warme knuffel of een traan hier en daar. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak, daarom kan ik mij rustig tussen iedereen door bewegen zonder lastig te zijn of in de weg te lopen.

FOTO'S
Een klein fotomomentje van jullie tweeën zou ik aanraden, dat kan al een kwartiertje zijn. Verder leg ik vast wat ik gedurende de dag zie. Close-ups van jullie handen ineen verstrengeld, details van de mooie kleding en sfeerfoto's. Dit alles zonder ongemakkelijk poseren!

In mijn portfolio vind je een aantal items als voorbeeld.

TIJDSDUUR
Omdat ik fotografeer in reportage vorm gaan bruiloften een beetje vanaf vier uur. Mocht je iets anders in gedachten hebben stuur dan even een berichtje.

WAT ONTVANGEN JULLIE?
Alle goed gelukte foto's op hoge resolutie met nabewerking via WeTransfer. Dit zijn er minstens 100 stuks. Onder het kopje 'fotografie' lees je alles over mijn manier en stijl van bewerken.

Je kunt de foto's op social media plaatsen. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik.

KOSTEN
€350,- excl BTW en mijn ov reiskosten per 4 uur of dagdeel. Dit gaat in overleg.