Wedding Fotografie

Ik wil dat je over 30 jaar terug kunt kijken naar je foto's en dan kunt zeggen, kijk, dat waren wij. Niet de standaard geposeerde foto’s. Dat kan ik je garanderen.

Wat je wel krijgt? Een reportage van jullie hele dag. Van het aankleden van de bruid tot de laatste dans. Vrij en ontspannen, vastgelegd in het moment.


I take pictures of people, not pictures of poses.

Tell me your story...

... and let's create an experience together.

Iedere bruiloft is uniek en qua foto’s zijn er zoveel mogelijkheden. Samen maken we een plan voor jullie dag. Fotomomentje? Dat kan al heel kort zijn. Ik wil graag onderdeel zijn van jullie hele dag als iemand die jullie kennen, ik ben geen vlieg op de muur. Dit is jullie mooiste dag en het is prettig als er iemand foto’s maakt waar je jezelf ontspannen bij voelt. Ik spreek altijd voorafgaand aan de bruiloft af om elkaar beter te leren kennen en te kijken of er die chemie is tussen ons.

Jullie ontvangen alle goed gelukte foto’s met nabewerking via WeTransfer op hoge resolutie. Jullie kunnen deze gebruiken voor privé doeleinden zoals het maken van een fotoboek of prints. Zodra ze online geplaatst worden vraag ik naamsvermelding.

Foto's mogen niet doorverkocht worden of doorgegeven aan andere partijen. Ik bewerk de foto’s na, zorg voor een mooie warme uitstraling en goede belichting. Ik retoucheer foto’s niet, ik werk geen wallen weg of strijk rimpels glad. Ik wil jullie zo puur en echt mogelijk vast leggen.

Investering

€350,- per dagdeel excl BTW en ov reiskosten

Dagdeel is 4 uur

ochtend / middag / avond

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


We planden een ontspannen bruiloft en wilden dat terug zien op de foto's. Prisca's aanwezigheid was alsof ze een van onze vrienden was, niet alsof er een fotograaf op je neus zat. En dat zie je terug in de foto's, die de sfeer en emotie van de dag goed weergeven.

Mark & Kiki

Wil je jullie dag vastgelegd hebben door mij of wil je wat vragen? Vul dan dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

BOEK NU JOUW BRUILOFT VOOR 2020!