I believe photography is powerful storytelling.

Bedrijfsfotografie

Social media is niet meer weg te denken voor bedrijven. Willen jullie jezelf als bedrijf goed neerzetten online? Dan kan mijn fotografie daarbij helpen! Ik kom langs voor een shoot van 4 uur. Ik maak foto's van jullie locatie, content voor social media en portretten van alle medewerkers.

Groepsfoto's, niet te geposeerd maar op de losse energieke wijze die zo kenmerkend is als mijn stijl. Ik wil de dynamiek tussen jullie teamleden vastleggen, interactie en duidelijk laten zien aan de buitenwereld waar jullie voor staan!

Wat zijn de voorwaarden en investering?
Een overzicht van de kosten en afspraken.

De shoot duurt 4 uur. In de dagen voorafgaand kunnen we per mail afspreken wat jullie wensen zijn qua fotografie.

Jullie ontvangen alle foto's die goed gelukt zijn met mijn signatuur nabewerking op hoge resolutie via WeTransfer. Dit zijn er minstens 100 stuks. Jullie kunnen deze gebruiken voor website, social media, banners, flyers, noem maar op.

Wel vraag ik (waar mogelijk) naamsvermelding bij gebruik. Dit kan op social media dmv taggen, op de site wellicht klein in de footer. De foto's mogen niet nabewerkt worden. Als je hier vragen over hebt stel ze gerust via de email.

Heb je iets anders in gedachten dan deze shoot van vier uur? Drop je ideeën in de mail, ik ben flexibel en denk graag met je mee! Voor inspiratie foto's kan je rondkijken in mijn portfolio.

Investering
Investering: €350,- excl BTW en reiskosten.

Ik reis met het ov vanuit Ridderkerk.

HOW’S THE PHOTOSHOOT

EXPERIENCE WITH ME


Prisca heeft voor ons meerdere keren onze bedrijfsfotografie gedaan. Iedereen voelde zich op zijn gemak voor de camera en met weinig woorden weet Prisca precies wat voor soort foto’s we wilde hebben. Ze is snel, denkt mee en weet precies het juiste moment vast te leggen. Ze is creatief en weet wat wel en niet werkt. Ze zet onze wensen om in prachtige fotografie.
MALOU MULLER - CAPICA
Wil je boeken of heb je nog een vraag? Vul dan dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Wist je dat ik door het hele land reis voor opdrachten? Van Groningen tot Maastricht, alles is mogelijk.

GET IN TOUCH

And so the adventure begins...