MENU

BUSINESS STORYTELLING

BEDRIJFSFOTOGRAFIE OP EEN LOSSE WIJZE

Ben jij klaar met de stockfoto's die nu de website van je bedrijf sieren? Ben je op zoek naar een shoot die de kern van je bedrijf perfect kan weergeven op een toegankelijke manier? Dan zit je hier goed!

Ik vertel door middel van mijn foto's het verhaal van jouw bedrijf. Losjes, ontspannen en vooral niet te gelikt.


Storytelling is voor mij een tastbare weerspiegeling van de werkelijkheid.

Hoe gaat business storytelling precies in z'n werk..

.. en wat zijn de mogelijkheden?

DE SHOOT
Het is prettig als we erst even rustig kennis maken voordat we aan de shoot zelf beginnen. Een kop koffie en wellicht een kleine ronde door het bedrijf. Dan beginnen met we fotograferen. Ik hou een logische volgorde aan tijdens het shooten. Beginnend met de basis van het bedrijf, het proces tot aan het eindproduct. Inmiddels ben je dan wel gewend aan de camera en sluiten we af met portretten van jou en eventuele werknemers.

FOTO'S
We gaan een verhaal vertellen in plaatjes. Zo simpel kan je het eigenlijk zien. Neem als voorbeeld The Yurt Project. Daar begonnen we met het brengen van fris linnengoed en het opmaken van de bedden. Het houthakken werd vastgelegd. Daarna haalden we vers water en maakten een vuurtje aan voor de nieuwe gasten. We maakten een kop thee om warm te blijven en maakten nog portretten van eigenaresse Hanna.

In mijn portfolio vind je diverse voorbeelden van business storytelling.

TIJDSDUUR
Dit is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het aantal personen. Vier uur werk bij een shoot van grote omvang. Een kleinere shoot kan al binnen twee uur. Als voorbeeld, de shoots bij de Theeplantage, The Yurt Project en Burenservice zijn in 2 uur geschoten.

WAT ONTVANG JE?
Je ontvangt alle goed gelukte foto's op hoge resolutie met nabewerking via WeTransfer. Dit zijn er minstens 50 stuks. Hoe harder we werken des te meer foto's is het resultaat. Onder het kopje 'fotografie' lees je alles over mijn manier en stijl van bewerken.

Deze foto's kan je gebruiken voor je site en social media. Wel vraag ik naamsvermelding bij gebruik.

KOSTEN
€200,- excl BTW en ov reiskosten voor 2 uur fotografie
€350,- excl BTW en ov reiskosten voor 4 uur fotografie