5 stylisten die jou helpen met het stylen van je shoot outfit.

Je hebt een shoot geboekt en je hebt samen met mij al het hele plan klaar. We weten welke locatie het wordt en welke sfeer we willen neerzetten. Passend bij jou persoon en natuurlijk je onderneming.

Maar nu komt het. De outfit. Wat trek je aan naar je shoot?

Ik help je waar ik kan. Zo staan er een aantal artikelen op mijn site die je een duwtje in de juiste richting geven. Maar het echte stylen is een vak apart en laat ik liever over aan de specialisten.

Daarom heb ik voor jou een overzicht gemaakt van stylisten en mensen die aansluiten met mijn aanbod. Lees het rustig door en maak je selectie bewust. Ieder is uniek en heeft een eigen manier van werken. Kies degene die het beste bij je past.

Bernadette van Wijlen.

Bernadette zit gevestigd in Rotterdam wat prettig is aangezien ik hier ook veel shoot. Aan de hand van onze briefing maakt ze een voorstel die visueel onderbouwd is. Er volgt een feed back ronde met ruimte voor aanpassingen. Ze regelt schoenen, kleding en accesoires voor de shoot. Dikke aanrader is om haar aanwezig te laten zijn op te shoot zodat zij je ter plekke kan stijlen en helpen met de kleding wissel.

Ovunda Styling.

Eveneens een Rotterdamse dame. Een topper in het combineren van modetrends en casual outfits. Ze heeft een vast aanbod voor het stylen van je shoot outfits en ook zij kan eventueel aanwezig zijn bij je shoot.

Kim meijers.

Kim werkt vanuit Eindhoven. Ze is een stylist die niet alleen je outfits voor de shoot kan regelen maar liever nog verder kijkt. Ze is geknipt voor jou als je meer inzicht wilt in je garderobekast en je inspiratie zoekt voor kleding combinaties.

Yolande Avé.

Yolande is stijlcoach. In haar traject leer je hoe je in de toekomst outfits kunt kiezen die aansluiten bij wie je bent, wat je doet en waar je heen gaat. Niet voor de snelle hap maar wel een duurzame keuze.

Edith Dohmen.

Gaat jou zeker inspireren om een outfit te kiezen die bij je past! Ik hou heel erg van haar manier van werken. Fashion is fun en zou geen struggle moeten zijn. Iedere vrouw heeft het recht om er goed uit te zien. Edith heeft onlangs een boek gepubliceerd wat zeker de moeite waard is om te lezen.

Dat waren de 5 toppers die je zeker even moet checken. Daarnaast wil ik je nog wijzen op twee prachtige kledingmerken die ook stijladvies aanbieden. De eerste is Malé. Malé is een merk wat ontwikkelt is door Ester. Puur voor de moderne, zakelijke en bewuste vrouw. Haar pasvormen staan centraal en ze maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Buiten de prachtige collecties bied Malé meerdere opties aan voor personal styling. Ideaal als je wilt investeren in een aantal basis items voor je garderobe en shoot. Stiekem ben ik verliefd op de Afrika blouse uit hun collectie.

Het andere merk is Marjolein Elisabeth. De collectie bestaat uit vrolijke rokken, blouses, broeken en tops met opvallende prints. De pasvormen zijn comfortabel. Ook hier wordt met liefde en aandacht gezorgd voor een mooie outfit styling.

Ik hoop dat je hier een stylist vind die je kan helpen met het vinden van de kleding die aansluit bij jouw branding en shoot. Vergeet niet dat je outfit een foto kan maken of breken. Investeer in hulp als je er zelf niet uitkomt!